Rapfreesign – LILO (hiphop version)

Reff 1 :

*Opo wes pancen nasibku
kudu pisah marang sliramu
senajan opo jroneng ati
aku ora iso nggondeli

*opo wes ora kelingan
sumpah janjimu mung marang aku
sing nyekseni marang rembulan
jarene trisnamu,mung kanggo awakku

-aku wes ngonangi awakmu,lungo karo wongliyo
larane ati iki nganti oraiso opo
opo trisnaning atiku,mung dinggo ampirani wong liyo
opo aku iki wes tok anggep ora lilo
sliramu wes neng atiku,nganti tekan dadaku
nanging opo koe tego gawe cidro rasaku
ugo kabeh mau koe ojo nganti ngrasake
loro ning atiku,kedanan awakmu!

Rapp 2 :

*ora nyongko,ora ngiro
koe medot talining asmoro
tresnoku kang nggowo suci
ra mbok jogo,malah mbok brinjani

*opo wes pancen nasib ku
kudu pisah marang sliramu
senajan opo jroneng ati
aku ora iso nggondeli

-Tali asmoro iki ora bakal tak pedhotke
nanging ngopo awakmu,malah sek ngrampungke
nganti kabeh dadi,koyo ngene kahanane
bubar kabeh lan nganti ora ono sisane
lek aku mikir sliramu,nganti rak doyan madhang
duh gusti pparingono aku dalan supoyo padhang
nek koe w2es pengen pedhot gek ndang ngomong
dadi aku ora kesuwen,nunggu koe ngomong

*opo wes ora kelingan
sumpah janjimu mung marang aku
sing nyekseni marang rembulan
jarene trisnamu,mung kanggo awakku

-wis lungo telung ketigo,koe oraono kabar
opo iki pancen caramu lek ngejak bubar
duh gusti paringono,atiku sing nggawe sabar
supoyo kabeh cetho lan dadi ambyar
mergone aku iki wes kejeron tresno koe
raiso nggolek liyane,sek iso koyo koe
mugo koe kroso,mugo raono meneh
kahanane sek nggawe cidro,lan iso rampung kabeh

*ora nyongko,ora ngiro
koe medot talining asmoro
tresnoku kang nggowo suci
ra mbok jogo,malah mbok brinjani

*opo wes pancen nasib ku
kudu pisah marang sliramu
senajan opo jroneng ati
aku ora iso nggondeli

*opo wes pancen nasib ku
kudu pisah marang sliramu
senajan opo jroneng ati
aku ora iso nggondeli

Dikirim dari WordPress untuk BlackBerry.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s