ROTRA – ORA CUCUL ORA NGEBUL

    Reff:

    Pak Dul sirahe gundul
    Tuku rokok neng Pasar Sentul
    Arepo silul kudu wani cucul
    Ora cucul ora ngebul

Petruk bingung ngekep bojone
Pikiran nglamun mikir gendakane
Pancen kadung rusak negarane
Mula aja gumun nek rakyate kere

Nek wong sugih le gendakan ning hotel sing larang
Bermain cinta lupa daratan ra konangan
Nek wong kere le gendakan ning hotel murahan
Durung nganti anget kena razia kisinan

Nek wong gede konangan selingkuh malah kondang
Nek wong cilik sing konangan diarak telanjang
Apa kaya ngene jeneng negara berjuang
Segala sesuatu ditentukan dengan uang

Pada-pada gendakan hukume dewe-dewe
Pancen hukum kui gendakane wong-wong gede
Wong cilik kerja sengsara ninga tetep kere
Wong gede kemaki urip sak karepe dewe

Lirak-lirik karepe ngejak turu kelonan
Koalisi politike mung perselingkuhan
Beras larang minyak mundak ra karu-karuan
Politike nglambrah mung ribut ngurus gendakan

Mula aja munafik kaya wong-wong politik
Dadia wong seni kritis peduli ro wong cilik
Wong politik munafik ra gelem nampa kritik
Geleme nampa duit cacahe ra sethithik

    Reff:

    Pak Dul sirahe gundul
    Tuku rokok neng Pasar Sentul
    Arepo silul kudu wani cucul
    Ora cucul ora ngebul

Ana kancaku pelukis kluyuran bengi-bengi
Pamite lunga jare arep golek inspirasi
Neng ndalan ketemu karo temon bodine seksi
Kenalan terus gelem digambar ra nganggo klambi

Bar digambar temone seneng ora karuan
Saking senenge nganti gelem dijak turu kelonan
Cepet-cepet gage do golek hotel murahan
Lagi krusak-krusek la kok yo ana gropyokan

Sing nggropyok polisi numpak pick-up bakul kursi
Tanpa basa-basi kabeh kamar disatroni
Banjur diklumpukke dikon antri siji-siji
Kabeh digeledah nek ana sing nyolong wadi

Polisi muni anda telah berbuat ruyal
Itu artinya anda sudah melanggar moral
Pelukise takon apa moral iku mural
Nek cen kui aku ngerti ayo gek ndang budhal

Moral itu adalah tata susila
Siapa yang melanggar akan kena razia
Pelukise takon apa toh tata susila
Apa pada karo wanita tuna susila

Polisine muni kepiye nek damai wae
Damai kui artine wani piro mbayare
Pelukise nyaut durung perang kok wis damai
Wong durung telanjang kok wis digawe rame

    Reff:

    Pak Dul sirahe gundul
    Tuku rokok neng Pasar Sentul
    Arepo silul kudu wani cucul
    Ora cucul ora ngebul

Akale wong lanang nek dolan ning Pasar Kembang
Gawe alasan golek aman ben ra konangan
Politik saiki cen seneng maen belakang
Njabane resik jebul jerone selingkuhan

Lumpur Lapindo metune soko Sidoarjo
Bojo loro kabeh kok seneng nggodha
Wis merdeka sih ono kumpeni Londo
Nembaki rakyat, rakyat neng alas Tlogo

Nganggo tangk-top mlaku ning Pasar Bantul
Sangu kates, katese mental-mentul
Rakyat ditembak, ditembak betul-betul
Tapi jare kena peluru mantul

Buah Langsep tuku regane larang
Motore nyungsep, nyungsep ning njero potang
Negara lemes merga kakean utang
Bandane ludes, le nilep pada ilang

Manuk Podang mabur mlebu kurungan
Gage dikancing nganggo gembok kuningan
Ra entek-entek lehku seneng gendakan
Nganti modar nganti tekan kuburan

Kadung remen ceweke Cak Paimo
Cekap semanten niki atur kawula
Ana kupat kecemplung ning njero santen
Menawi lepat kawula nyuwun ngapunten

    Reff:

    Pak Dul sirahe gundul
    Tuku rokok neng Pasar Sentul
    Arepo silul kudu wani cucul
    Ora cucul ora ngebul

Lagu diatas dapat ϑȋ̝̊ donload gratis disini

Taken from Ibnu Rimandani’s Blog

Dikirim dari WordPress untuk BlackBerry.

Advertisements

lirik lagu Hip Hop – Rela

Cobo dirungoke isine ati iki
pas kowe karo aku urip bareng dadi siji
Podo podo” seneng podo” susah
Saiki aku mung seneng tur aku mung iso pasrah
Mergo kowe kui wes gone wong liyo
Senadyan ati iki ora iso lilo
Yo wes nek ngono kowe mung tak dongakno
Mugo kowe biso urip karo wong liyo

Demi cinta yg membara,
kurela menggenggam bara api
Demi kasih yangg mengharu,
sungguh aku rela
Biarpun badai menghadang,
seperti bunga yangg sedang layu
Namun kau pasti tau,
semua karna aku masih cinta

Snadyan aku isih tresno
Ora bakal tak cidro
Mergo rasane ati loro nganti legane mati
Ning yo wes rapopo aku tetep ngeculno
Supoyo aku biso nyawang kowe mulyo
Aku cen koyo ngene ra due opo” sik iso tak bagekno
Nanging aku duwe tresno
Yo wes saiki rasah dipikir soyo abot
Sik penting aku iso impresan snadyan ati loro

Demi cinta yg membara,
kurela menggenggam bara api
Demi kasih yangg mengharu,
sungguh aku rela
Biarpun badai menghadang,
seperti bunga yangg sedang layu
Namun kau pasti tau,
semua karna aku masih cinta

Demi cinta yg membara,
kurela menggenggam bara api
Demi kasih yangg mengharu,
sungguh aku rela
Biarpun badai menghadang,
seperti bunga yangg sedang layu
Namun kau pasti tau,
semua karna aku masih cinta

Dikirim dari WordPress untuk BlackBerry.

Rapfreesign – LILO (hiphop version)

Reff 1 :

*Opo wes pancen nasibku
kudu pisah marang sliramu
senajan opo jroneng ati
aku ora iso nggondeli

*opo wes ora kelingan
sumpah janjimu mung marang aku
sing nyekseni marang rembulan
jarene trisnamu,mung kanggo awakku

-aku wes ngonangi awakmu,lungo karo wongliyo
larane ati iki nganti oraiso opo
opo trisnaning atiku,mung dinggo ampirani wong liyo
opo aku iki wes tok anggep ora lilo
sliramu wes neng atiku,nganti tekan dadaku
nanging opo koe tego gawe cidro rasaku
ugo kabeh mau koe ojo nganti ngrasake
loro ning atiku,kedanan awakmu!

Rapp 2 :

*ora nyongko,ora ngiro
koe medot talining asmoro
tresnoku kang nggowo suci
ra mbok jogo,malah mbok brinjani

*opo wes pancen nasib ku
kudu pisah marang sliramu
senajan opo jroneng ati
aku ora iso nggondeli

-Tali asmoro iki ora bakal tak pedhotke
nanging ngopo awakmu,malah sek ngrampungke
nganti kabeh dadi,koyo ngene kahanane
bubar kabeh lan nganti ora ono sisane
lek aku mikir sliramu,nganti rak doyan madhang
duh gusti pparingono aku dalan supoyo padhang
nek koe w2es pengen pedhot gek ndang ngomong
dadi aku ora kesuwen,nunggu koe ngomong

*opo wes ora kelingan
sumpah janjimu mung marang aku
sing nyekseni marang rembulan
jarene trisnamu,mung kanggo awakku

-wis lungo telung ketigo,koe oraono kabar
opo iki pancen caramu lek ngejak bubar
duh gusti paringono,atiku sing nggawe sabar
supoyo kabeh cetho lan dadi ambyar
mergone aku iki wes kejeron tresno koe
raiso nggolek liyane,sek iso koyo koe
mugo koe kroso,mugo raono meneh
kahanane sek nggawe cidro,lan iso rampung kabeh

*ora nyongko,ora ngiro
koe medot talining asmoro
tresnoku kang nggowo suci
ra mbok jogo,malah mbok brinjani

*opo wes pancen nasib ku
kudu pisah marang sliramu
senajan opo jroneng ati
aku ora iso nggondeli

*opo wes pancen nasib ku
kudu pisah marang sliramu
senajan opo jroneng ati
aku ora iso nggondeli

Dikirim dari WordPress untuk BlackBerry.